ONLINE PRODAJA BALETANKI TRIKOA KIMONA PROMIS

online prodaja baletanki trikoa kimona u srbiji
Promis online prodaja baletanki trikoa i kimona

Najprodavaniji proizvodi Online prodaja baletanki

Poručite online baletanke, triko, kimono, brzo i jednostavno. Ako ste iz Beograda ili Novog Sada možete kupiti i u našim radnjama na ovim lokacijama.

VAŽNO PRI PORUČIVANJU: nemojte poručivati veće veličine nego što su prave mere navedene za svaki proizvod. Trikoi, kostimi i helanke su od tegljivih materijala. Krojevi su razvijani godinama i prate prave veličine. Baletanke u dečijim veličinama se rade na pola santimetra, kupuje se ili ista veličina kao broj obuće koji se sada nosi ili samo jedan broj veće. Dužina stopala određuje da li Vam treba broj veće od obuće koja se nosi.

Troškovi dostave zavise od težine paketa i vrednosti pošiljke. Na sajtovima Post Expresa i Bex-a možete proveriti cene. Mi nemamo uticaja na iznos dosave. Takođe, nemamo uticaja na datum i način dostave. To zavisi od kurira koji radi Vaš reon.

U slučaju da veličina ne odgovara, nije neophodno da popunjavate formular. Dovoljno je da nas pozovete ili pošaljete sms, Viber poruku ili mail i dogovorićemo zamenu. Možemo Vam vratiti novac, jedino što ne vraćamo novac dostave. Vraćanje proizvoda jedino ne radimo ako Vam pravimo unikat po porudžbini. U tom slučaju je veoma važno da nam date tačne mere (visinu i težinu) bez dodavanja santimetara i kilograma.

Online prodaja baletanki trikoa kimona – SVI PROIZVODI

Prikazano svih 98 rezultata