DOSTAVA NA KUCNU ADRESU

Dostava na kucnu adresu pitanja i saveti

Sve artikle iz našeg web shopa poslaćemo Vam Post expresom ili Bex kurirskom sluzbom.

Poslujemo od 2003. godine i nikada do sada nismo probili dogovoren rok !

Klik da vidite cene dostave na sajtu Post expresa i Bex-a:

DOSTAVA NA KUCNU ADRESU - SAVETI ZA LAKSU ONLINE KUPOVINU

Proizvode iz web shop-a ćemo Vam poslati istog dana ako imamo u nasim prodavnicama.

Unikatne porudžbine pravimo i saljemo po dogovoru sa Vama i u zavisnosti od raspoloživosti naših kapaciteta. 

ODREĐIVANJE VELIČINE KIMONA, BALETANKI, TRIKOA...

ODREDJIVANJE VELICINE KIMONA: najvaznija je visina. Tezina je bitna ako je osoba za koju se kupuje kimono izuzetno mrsava ili punija.

ODREDJIVANJE VELICINE BALETANKI: najvaznija mera je velicina patika i cipela koje sada nosi osoba za koju se kupuje. Nasi kalupi su razliciti, pa nam je korisna i IZMERENA duzina stopala. Ta mera pokazuje da li ce Vam odgovarati ista velicina kao cipele koje se nose ili je potrebno za broj vece. UVEK ODGOVARA JEDNA OD TE DVE VELICINE!!

ODREĐIVANJE VELIČINE TRIKOA, HELANKI, KOSTIMA: pri poručivanju potrebni su nam visina i težina, mi ćemo odrediti veličinu. Visina je dovoljna u slučaju da je osoba prosečno građena. Ako je mršava ili punija, neophodna je težina.

Veličina zavisi i od tegljivosti materijala, zato je u Vašem interesu da nama poverite određivanje veličine. Pogotovo ako Vam šaljemo na adresu. Ne želimo da plaćate višestruke troškove transporta zbog zamene.

Kada Vam kurir donese porudžbinu, plaćate mu iznos koji Vam je obračunat u web shopu ili koji je dogovoren za unikatni proizvod. Iznos se uvećava za troškove dostave. Za KIMONA, dostava kosta oko 350 dinara. Baletanke oko 200 din, triko oko 250 din. Taj iznos ne garantujemo jer nemamo uticaj na njega. Navedena suma je bazirana na stotinama posiljki koje smo otpremili do sada. Iznos zavisi od TEZINE I CENE POSILJKE.

Dostava na kucnu adresu - česta pitanja

  1. Koliko košta dostava? Cena zavisi od kurirske službe, težine paketa i vrednosti. Cenovnike možete uvek proveriti. Post expres ima kalkulator, tako da unapred možete izračunati.
  2. Kada se plaća? Plaćate kuriru pri dostavi, gotovinom. Savetujemo da pripremite približan iznos jer kuriri često nemaju da Vam vrate kusur.
  3. Koliko dana se čeka da paket stigne? Trebalo bi da stigne sutradan od dana slanja, ali se dešava da čekate 2-3 dana, pogotovo pred praznike i odmah posle neradnih dana. Nažalost, mnogo zavisi od samog kurira koji radi Vaš reon.
  4. Šta ako stigne oštećen paket? Dešava se da stigne iscepan, probušen paket. Odmah slikajte, po mogućstvu neka kurir drži da bi se videlo da niste Vi oštetili. Reklamaciju ulažete telefonom. Naša preporuka je i da pošaljete mail, da biste imali dokaza. Nemojte se nervirati, pokušajte smireno da dogovorite sa kurirskom službom rešenje problema. 
  5. Koja kurirska služba je najbolja? Više od 10 godina šaljemo pakete i i dalje nemamo odgovor na to pitanje. Sve se svodi na ljudski faktor. Kuriri nisu puno plaćeni, rade po 10h dnevno, vozila im se kvare, policija ih kažnjava, leti se kuvaju, zimi smrzavaju. U toku dana se sreću sa raznim ljudima i dešava se da “pregore”.  Ne opravdavamo propuste koje prave, ali preporučujemo da imate razumevanja za greške i da ih počastite.

Ako mozemo jos nekako da Vam pomognemo, pozovite 0637781300 ili nas kontakrirajte preko sajta ovde: