Politika privatnosti

Ako imate bilo kakve zamerke, predloge ili reklamacije, pozovite nas ili nam pišite, odmah ćemo rešiti problem jer želimo da nam se vratite i da nas pohvalite.

Politika privatnosti

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. Glasnik RS“, br. 87/2018) (u daljem tekstu „Zakon“), PROMI-M, NOVI SAD, SUTJESKA 2 ima obavezu da Vam, u trenutku prikupljanja podataka od Vas, pruži određene informacije u vezi sa obradom Vaših podataka o ličnosti.

Ovime vam pružamo potrebne informacije o tome ko je rukovalac podataka, ko su primaoci podataka (lica kojima se podaci prenose u skladu sa ugovornim i zakonskim odredbama), koje podatke o ličnosti prikupljamo i obrađujemo kada koristite naše usluge, zbog čega prikupljamo te podatke,  kako ih koristimo, koje lica/društva imaju pristup prikupljenim podacima, koje organizacione i tehničke mere primenjujemo da bi smo zaštitili Vaše podatke, koliko dugo koristimo Vaše podatke i koja prava imate da biste zaštitili Vaše podatke.

Politika privatnosti propisuje pravila koja regulišu načine obrade Vaših podataka o ličnosti kada stupate u kontakt sa Društvom  putem posećivanja internet stranice www.promis.kimono-gi.com, kao i prilikom korišćenja naše elektronske prodavnice na internet stranici www.promis.kimono-gi.com.

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla.

Svi zaposleni Promis-a odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trecim licima.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Promis-M se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Uslovi korišćenja

 Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) Promis-M, Novi Sad svoje potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.kimono-gi.com

 O B A V E S T A V A

 • da se prodaja robe putem internet sajta www.kimono-gi.com obavlja u okviru registrovane delatnosti Promis-M, Novi Sad, Sutjeska 2, lokal 100, PIB 114129556, MB 67344057.
 • da roba koja se prodaje putem internet sajta www.kimono-gi.com poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;
 • da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom;
 •  da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;
 • da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.kimono-gi.com
 • da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.kimono-gi.com može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, uplatnicom preko računa banke, kao i istaknutim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu.
 • da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe;
 • da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da veličina nije odgovarajuća, potrošač ima pravo da artikal zameni za drugu veličinu na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice, koji se može pronaći ovde.
 • da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice ovde.
 • da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na raskid ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice, koji se može pronaći ovde
 • da za robu koja je poručena putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da uz račun/otpremnicu priloži reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice, koji se može pronaći ovde.

 Nakon prijema Vaše narudžbe putem sajta, na e-mail koji ste nam poslali prilikom registracije tj. narudžbe, dobićete potvrdu Vaše narudžbe.

Nakon ostvarene potvrde online narudžbe, Prodavac je obavezan da Kupcu preda robu tako da kupac postane njen vlasnik, dok se Kupac obavezuje da za to isplati cenu navedenu u narudžbenici i preuzme robu.

Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, narudžba je neopoziva.

Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u zakonom predviđenom roku.

 U slučaju bilo kakve promene (cena, raspoloživost) prodavac je dužan da obavesti kupca.

 Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.

Izjava o zaštiti privatnosti

 Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se odjave sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Promis-M su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Promis-M se zalaže za očuvanje principa privatnosti u prikupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija.

U skladu sa ovim načelima Promis-M:

 • Dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi.
 •   Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe.
 • Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka.
 • Ograničava dostupnost vaših informacija.
 • Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.

Promis-M veoma ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksom.

Polisa zaštite privatnosti

Ova polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje u maloprodajnim objektima Promis-M, Web prodavnici www.kimono-gi.com, www.baletanke.promis.rs, www.promis.rs, www.websitedesign.digital i svim drugim lokacijama, prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane www.kimono-gi.com, www.baletanke.promis.rs, www.promis.rs, www.websitedesign.digital. Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj polisi.

Tipovi obaveštenja korisnicima

 • Oglasi
 • Lifleti
 • Newsletteri
 • Poštanska pisma
 • Katalozi
 • Telefonski pozivi

Tipovi prikupljanih informacija

Informacije koje www.kimono-gi.com, www.baletanke.promis.rs, www.promis.rs, www.websitedesign.digital može prikupljati su:

 • Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
 • Informacije za naplatu i isporuku (broj kreditne kartice, adresa za isporuku)
 • Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima)

Prikupljanje informacija

 U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

 • prilikom online registracije korisničkog naloga
 • pri kupovini proizvoda
 • korišćenjem nekog servisa ili usluge
 • pri dostavi ili instalaciji proizvoda ili servisa
 •    ucestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
 • uspostavljanjem kontakta preko Web stranica ili direktno u Promis-M prodavnicama
 • učestvovanjem u drugim aktivnostima www.kimono-gi.com, www.baletanke.promis.rs, www.promis.rs, www.websitedesign.digital

Korišćenje informacija

 Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

 • popunjavanje formi u zahtevima za proizvodima, servisima ili informacijama
 • obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
 • organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
 • ponuda novih proizvoda i servisa
 • poboljšanje efektivnosti naše Web stranice, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
 • sprovođenje istraživanja i analiza
 • slanje informacija u marketinške svrhe
 • obavljanje drugih poslovnih aktivnosti

 

Prikupljanje informacije o drugim osobama ili od drugih osoba

 Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili preko nekih drugih opcija.

Prosleđivanje ličnih informacija

Promis-M ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.

Promis-M može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima, kao što su naš call centar, franšizne prodavnice, ovlašćeni servis ili drugi predstavnici koji nastupaju u naše ime.

Ova akcija može biti preduzeta u sledećim slučajevima:

 • ispunjavanje korisničkih porudžbina
 • slanje marketinških obaveštenja
 • dostavljanje paketa
 • servisiranje proizvoda
 • održavanje članskog kluba
 • sprovođenje istraživanja, analiza ili drugih upita
 • slanje regularnih poštanskih ili elektronskih poruka
 • procesiranje plaćanja putem kreditnih kartica

 Treća lica, sa kojima Promis-M ima ugovor su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.

Promis-M će eventualno biti prinuđena da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske. Mozemo proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

Mogućnost neprihvatanja marketinških aktivnosti

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju neprihvatanja budućih marketinških obaveštenja.

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

Bilo da kupujete putem Interneta ili u našim prodavnicama, primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. Promis-M ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

S obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Web stranice www.kimono-gi.com, www.baletanke.promis.rs, www.promis.rs, www.websitedesign.digital koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i broj kreditne kartice.

Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim Web stranicama, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera, uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Promis je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka

 Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama.

Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da znamo kako posetioci koriste naše Web stranice.

Web stranice www.kimono-gi.com, www.baletanke.promis.rs, www.promis.rs, www.websitedesign.digital koriste servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem Interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

Ažuriranje ličnih podataka

Promis-M želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih.

 Ako ste kreirali korisnički nalog na www.kimono-gi.com, www.baletanke.promis.rs, www.promis.rs, www.websitedesign.digital web stranici, možete ažurirati Vaše podatke nakon prijave.

Sakupljanje informacija o deci

Promis-M neće svesno ili namerno prikupljati lične podatke putem Interneta od dece koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece!

Kontakt

 Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate.

 Kontakt podaci

Promis-M

Adresa: Novi Sad, Sutjeska 2, lokal 100

 E-mail: info.promis.sport@gmail.com

 Telefon: +381 63 7781 300

 PIB: 107236297

 Matični broj: 62598069

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

 Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Politika privatnosti

Povraćaj robe i dokumenta potrebna za povraćaj

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, potrošač ima pravo da bez navođenja razloga odustane od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena. Odustankom od ugovora oslobađate se svih obaveza osim obaveze plaćanja troškova vezanih za slanje robe koja se vraća usled odustanka od ugovora. Vaša izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada ste nam je poslali.

 1. Na našu e-mail adresu info.promis.sport@gmail.com možete dostaviti Vašu izjavu o odustanku, ili popuniti i poslati na adresu Novi Sad, Sutjeska 2, lokal 100, Promis-M. Obrazac za odustanak od ugovora, koji je stigao uz paket možete preuzeti ovde.
 1. Nakon što primimo Vaš e-mail, prosledićemo Vam Dokumenta za povraćaj robe na Vaš e-mail, što predstavlja potvrdu o prijemu Vaše izjave o odustanku od ugovora.
 2. Dostavljena dokumenta je potrebno da odštampate, iste popunite, obavezno potpišete (potpišete i pečatirate za pravna lica) i zajedno sa robom, pošaljete na adresu koju Vam Operater iz ONLINE prodavnice bude poslao na Vaš e-mail.
 3. Paket koji sadrži robu za povraćaj je potrebno čvrsto upakovati i oblepiti samolepljivom trakom.
 4. Proizvodi koji se vraćaju usled odustanka od ugovora moraju biti nekorišćeni, neoštećeni i zapakovani u originalnu ambalažu. Kao kupac ne snosite troškove koji nastaju odustankom od ugovora, osim troškova poštarine koji proisteknu slanjem robe na našu adresu. Sa naše strane se obavezujemo da ćemo, odmah po prijemu robe koja se vraća po osnovu odustanka od ugovora, izvršiti povraćaj sredstava koja su uplaćena za vraćenu robu. Da bi Vam izvršili povraćaj sredstava nepohodno je da roba za koju se vrši povraćaj novca, kao i popunjena i potpisana Dokumenta za povraćaj robe, budu dostavljena na adresu koju Vam operater iz ON LINE prodavnice pošalje na Vaš e-mail. Nakon potvrde o prijemu, sredstva će biti uplaćena na račun koji ste naveli u obrazcu u roku od 10 radnih dana. Ispravnost podataka unetih u Dokumenta za povraćaj robe, garantujete svojim potpisom, tj.pečatom.

 U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Promis-M je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ukoliko ste nakon prijema artikla ustanovili da želite da ga zamenite za drugi artikal iste ili veće cenovne kategorije, molimo Vas da nas kontaktirate pozivanjem broja 0637781300 ili nam pošaljite email na adresu: info.promis.sport@gmail.com.

Reklamacije

 – Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj 0637781300 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info.promis.sport@gmail.com i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

 – Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj 0637781300, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu info.promis.sport@gmail.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

 – Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da postupite na način definisan pravilnikom o reklamaciji potrošača za robu kupljenu putem internet prodavnice, koji zajedno sa obrascem zahteva za reklamaciju, treba da pošaljete na adresu info.promis.sport@gmail.com

Podaci o firmi Promis-M

 Novi Sad, Sutjeska 2, lokal 100

 Tel 0637781300

PIB 114129556, MB 67344057

 Šifra delatnosti 1413 proizvodnja ostale odece

 e-mail info.promis.sport@gmail.com

IZJAVA O ODUSTAJANJU OD UGOVORA-POVRAT ARTIKALA

Kupovina obavljena prodajom na daljinu (sajt: www.kimono-gi.com, www.promis.rs, baletanke.promis.rs)

 Ovim putem izjavljujem da odustajem od ugovora o kupovini, koji sam sklopio/la kupovinom na daljinu od Promis-M, PIB 114129556, MB 67344057, Novi Sad, Sutjeska 2, preko sajta www.promis.rs, www.baletanke.promis.rs, www.websitedesign.digital,  www.kimono-gi.com.

 ADRESA ZA PRIJEM ROBE: Promis-M, SUTJESKA 2, 21 000 NOVI SAD, 063 77 81 300.

 Podaci o kupcu (ispod tabele imate link za PDF formular):

 

Popuniti podatke

Ime i prezime

 

Ulica i broj

 

Mesto i postanski broj

 

Kontakt telefon

 

Broj tekuceg racuna za povrat novca

 

 Podaci o robi :

 

Popuniti podatke

Datum prijema robe

 

Upišite šifru robe na koju se odnosi odustajanju od ugovora

 

 Nakon prijema obrasca izjave o odustajanju od ugovora , bez odlaganja ćete primiti obaveštenje o prijemu izjave o odustajanju od ugovora, zajedno sa upustvom za vraćanje robe.

Sve troškove prijema i vraćanje robe snosi kupac. 

Promis-M ce u roku od najkasnije 7 dana izvrsiti uplatu na tekuci racun sa ovog obrasca u iznosu vrednosti robe, pod uslovom da je vracena roba neostecena.

Izjava o privatnosti podataka : Podaci koje dostavite u ovom obrascu služe za evidentiranje izmena u prometu i Promis-M, Novi Sad, ih neće skladištiti, niti koristiti u druge svrhe.

AKO ZELITE DA VRATITE KUPLJENU ROBU…

Kliknite dole da ucitate formular, odstampajte ga i posaljite zajedno sa robom. Vracamo Vam novac uplatom na tekucu racun.

Podaci o firmi Promis-M

 Novi Sad, Sutjeska 2, lokal 100

 Tel 0637781300

PIB 114129556, MB 67344057

 Šifra delatnosti 1413 proizvodnja ostale odece

 e-mail info.promis.sport@gmail.com