DOSTAVA NA KUCNU ADRESU

Dostava-Post-expres-kurirskom-sluzbom.jpg

Sve artikle iz našeg web shopa poslaćemo Vam Post expresom ili Bex kurirskom sluzbom.

uvek postujemo rokove

Poslujemo od 2003. godine i nikada do sada nismo probili dogovoren rok !

cena dostave kimona

Klik da vidite cene dostave na sajtu Post expresa i Bex-a:

SAVETI ZA LAKSU ON LINE KUPOVINU

Proizvode iz web shop-a ćemo Vam poslati istog dana ako imamo u nasim prodavnicama.

Unikatne porudžbine pravimo i saljemo po dogovoru sa Vama i u zavisnosti od raspoloživosti naših kapaciteta. 

ODREĐIVANJE VELIČINE KIMONA, BALETANKI, TRIKOA...

ODREDJIVANJE VELICINE KIMONA: najvaznija je visina. Tezina je bitna ako je osoba za koju se kupuje kimono izuzetno mrsava ili punija.

ODREDJIVANJE VELICINE BALETANKI: najvaznija mera je velicina patika i cipela koje sada nosi osoba za koju se kupuje. Nasi kalupi su razliciti, pa nam je korisna i IZMERENA duzina stopala. Ta mera pokazuje da li ce Vam odgovarati ista velicina kao cipele koje se nose ili je potrebno za broj vece. UVEK ODGOVARA JEDNA OD TE DVE VELICINE!!

ODREĐIVANJE VELIČINE TRIKOA, HELANKI, KOSTIMA: pri poručivanju potrebni su nam visina i težina, mi ćemo odrediti veličinu. Visina je dovoljna u slučaju da je osoba prosečno građena. Ako je mršava ili punija, neophodna je težina.

Veličina zavisi i od tegljivosti materijala, zato je u Vašem interesu da nama poverite određivanje veličine. Pogotovo ako Vam šaljemo na adresu. Ne želimo da plaćate višestruke troškove transporta zbog zamene.

Kada Vam kurir donese porudžbinu, plaćate mu iznos koji Vam je obračunat u web shopu ili koji je dogovoren za unikatni proizvod. Iznos se uvećava za troškove dostave. Za KIMONA, dostava kosta oko 350 dinara. Baletanke oko 200 din, triko oko 250 din. Taj iznos ne garantujemo jer nemamo uticaj na njega. Navedena suma je bazirana na stotinama posiljki koje smo otpremili do sada. Iznos zavisi od TEZINE I CENE POSILJKE.

Ako mozemo jos nekako da Vam pomognemo, pozovite 0637781300 ili nas kontakrirajte preko sajta ovde: